ضوابط و بخشنامه و دستورالعمل های سازمان غذا و دارو

فهرست اقلام مشمول ارزیابی و ثبت منبع

حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده انواع شكلات و فرآورده هاي كاكائويي

حداقل ضوابط فني و بهداشتي واحدهاي توليد كننده انواع سبزيهاي تازه ، خشك و منجمد

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده نمک طعام

حداقل ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید رنگ های خوراکی

ضوابط رعایت حد فاصله واحدهای تولیدی مواد غذایی با مراکز آلاینده

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تافی و آبنبات

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای حبوبات و غلات

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای آبمیوه

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای لبنی

ضوابط فنی و بهداشتی واحدهای تولید کننده انواع فرآورده های کنسروی گوشتی و غیرگوشتی

دستورالعمل اجرایی نحوه صدور، اصلاح و تمدید پروانه های بهداشتی انبارهای نگهداری فرآورده های غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی حداقل ضوابط برچسب گذاری فرآورده های غذایی و آشامیدنی

دستورالعمل اجرایی استفاده از نشانگر رنگی

لزوم ثبت اطلاعات تولیدکنندگان، واردکنندگان، مراکز نگهداری، توزیع و پخش مواد اولیه و فرآورده های غذایی و آشامیدنی ۱۴۰۰/۵/۷

دیدگاهتان را بنویسید